Jocuri cu bile colorate

Nu vreau sa starnesc o controversa printre cei carora le plac foarte mult jocurile online, dar eu cred ca jocurile de indemanare si, in special jocurile online cu bile colorate, sunt extraordinar de benefice pentru copiii prescolari. Probabil o sa va intrebati de ce.

Ei bine, in primul rand ca pe ei ii vor distra teribil de mult aceste mici joculete flash. Fiind simple, vor putea trece destul de repede de primele nivele ale jocului, asa ca se vor simti ca niste adevarati invingatori. In acelasi timp, vor invata culorile – pentru ca trebuie sa aseza bilele unele langa altele in functie de culoare – dar si formele geometrice, deoarece dupa primele etape, bilele au culori, dar si forme diferite, iar ei trebuie sa le grupeze pe cele care sunt asemanatoare pentru a le face sa dispara.

In concluzie, daca aveti copii de varsta gradinitei, dezvoltati-le inteligenta cu aceste jocuri cu bile colorate de pe internet. Vor fi foarte mandri cand vor castiga, se vor distra copios, si vor invata lucruri noi, astfel ca vor imbina utilul cu placutul de fiecare data cand se vor juca online.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s